Waarom Özel Uitzendbureau B.V.?

Uw partner in technisch personeel

Özel Uitzendbureau B.V. is een gedreven organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van technisch personeel..

Özel Uitzendbureau B.V. is een gedreven organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het leveren van personeelsdiensten. Wij beschouwen onze opdrachtgevers als partners en denken (pro-)actief met hen mee en voorzien in hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Onze ervaren werknemers dragen hierbij voor een belangrijke mate bij aan het succes.

 

Het voorzien en waarborgen van een betrouwbare samenwerkingsverband tussen ons, de werknemers en onze partners hebben we hierbij vooropgesteld. Om de reden hebben we ons door de onderstaande instellingen laten certificeren.

  • Gecertificeerd volgens de Nederlandse norm: NEN 4400-1
  • Geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid
  • Gescreend door de VRO
  • Gecertificeerd volgens de nieuwste VCU norm
  • VCA*

Werkgevers

Bij Özel Uitzendbureau B.V. draait alles om het gemak voor u als ondernemer. Wij nemen graag alle rompslomp die personeel met zich mee brengt van u over, dan kunt u zich weer bezig houden met uw core business.

Wij zijn gespecialiseerd in technisch personeel waarbij we veel belang hechten aan de selectie van de geschikte kandidaat. Hierbij houden we uiteraard rekening met de door u gestelde eisen en specifieke wensen van de vacature.

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door:
Brandwacht/Mangatwacht
Beveiligers
Veiligheids deskundigen (MVK,HVK)
Magazijn medewerkers
Riggers
Kraanmachinisten/Transporteurs
Lassers
Ijzerwerkers
Bankwerkers/Sleutelaars
Pijpfitters
Flensmonteurs
Afdichters
Stralers/Schilders/Spuiters

Referenties

Met deze kwaliteiten hebben wij een goede naam gecreëerd bij o.a. de volgende opdrachtgevers:
Damen Schiedam
Damen Verolme
Damen Amsterdam
LBC Tank Terminals
Stork
Geldof
Vele andere tevreden opdrachtgevers
Wanneer u bepaalde specifieke eisen heeft, willen wij dit samen met u bespreken en tijdens de selectie meenemen. Dankzij onze grote database met werkzoekenden, kunnen wij op korte termijn een passende werknemer voor u vinden. Wij zien er dan ook naar uit om u als partner te mogen begroeten.

Meer weten? Bel ons op telefoonnummer 010-4159100